Ikioma paikka <3

Vaahteramäen päiväkotiin voit olla itse yhteydessä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia johtaja Johannalle, näin saat tietoa tämän hetkisestä hoitopaikkatilanteesta päiväkodissa. Parhaiten Johannan saa puhelimitse kiinni aamupäivisin 9-12.

Lapset tulevat Vaahteramäen päiväkotiin kunnan myöntämällä palvelusetelillä Turusta sekä lähikunnista.

Lisää tietoa päivähoidon palvelusetelistä Turun kaupungin sivulta

Päivähoitopaikkaa haetaan viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarvetta. Jos hoidon tarve ilmenee äkillisesti työllistymisestä tai opiskelun aloituksesta johtuen, on hoidon vähimmäisjärjestelyaika kaksi viikkoa.

Turun kaupungin palvelusetelihakemus (pdf)

Turun kaupungin sähköinen päivähoitohakemus

Hoitomaksu ovat 30€ korkeampi kuin kunnallisessa päivähoidossa Turussa. Maksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja sovittu palveluntarve. Hinnat ovat 30- 325 €/kk.

Maksulaskuri

Vaahteramäen päiväkodissa maksu peritään 12 kk vuodessa. Jos lapsi on ennalta ilmoitetusti poissa hoidosta koko kalenterikuukauden, hoitomaksu puolittuu. Edellytyksenä hoitomaksun puolittumiselle on, että poissaolosta on ilmoitettu päivähoidon järjestäjälle viimeistään 14 vuorokautta ennen kyseisen kalenterikuukauden alkua.

Päivähoitopaikan irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi .

Vaahteramäessä tarjotaan varhaiskasvatusta ympäri vuoden. Kesä- ja joulupäivystys järjestetään neljän yhteistyöpäiväkodin kanssa. Kesäisin päivystysaika on noin neljä viikkoa ja jouluisin tarpeen mukaan viikon.