Päiväkotimme kokeneimmat konkarit ovat viihtyneet talossa sen perustamisesta lähtien. Eläköitymisen myötä joukkoomme on saatu myös reipasta nuorta väkeä.

Johanna , päiväkodinjohtaja ja varhaiskasvatuksen opettaja

Johanna on rauhallinen, kiinnostunut, ymmärtäväinen ja hän osaa ja ehtii kuunnella myös kesken arjen hulinaa. Hän on empaattinen, helposti lähestyttävä ja lempeä. Johanna on positiivinen pedagogi esimiestaitojensa lisäksi. Johannaa kuvataan sanoilla lämmin, sydämellinen ja tyytyväinen.

Pirjo , varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Pirjo on reilu ja luotettava työkaveri, jos Pirjolta pyytää jotain, voi olla varma että asia tulee hoidettua- eikä aina tarvitse edes pyytää…. Pirjo on tasapuolinen ja antaa kaikille lapsille oman osansa. Hän on tarkka ja reilu ja ahkera.

Pirjo on meidän päiväkodin puuhapete ja lapset sanovat Pirjoa Pirjo-Perjantaiksi Pirjon perjantaiaamujen kunniaksi tekemien tuuletusten vuoksi. Pirjolta löytyy ratkaisu kaikkiin ongelmiin, hän on kannustava, toimelias ja hänellä on aina pilke silmäkulmassa. Pirjo osaa nauraa itselleen. Pirjo saa kaikki leikkimään!

Sirkku, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Sirkun avulla voi nähdä kaikessa positiivisen puolen. Sirkku on aurinkoinen ja sydämellinen hassuttelija ja hänen positiivinen asenteensa tuo iloa koko päiväkotiin. Sirkku on pitkäpinnainen konkari, hän on rauhallinen ja huumorintajuinen. Sirkku kohtelee lapsia ihanasti ja arvostavasti. Hän näkee kaikessa hyvää ja hänellä on ihana tapa puhua lapsille. Sirkun motto on: Huumorintajulla selviää monesta asiasta.

Laura, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Laura on ratkaisukeskeinen, nauravainen ja tarmokas organisoija. Laura on energinen, sydämellinen, toimelias, joustava ja jaksaa kannustaa kaikkia päivästä toiseen. Laura tekee työtä koko sydämellään. Hän on kunniahimoinen ja energinen. Laura osaa tehdä kompromisseja ja luoda mukavaa ilmapiiriä, joka loistaa koko taloon.

Tiia on varhaiskasvatuksen lastenhoitaja   (äitiyslomalla)

Tiiaa kuvaillaan sanoilla: innostunut, aito, iloinen, pirtsakka ja energinen. Tiia osaa innoittaa lapsia sekä aikuisia eikä hänen seurassaan ole koskaan tylsää hetkeä. Tiia osaa kannustaa, kehua ja vaatia. Hän on säteilevä, innokas innostaja ja hänellä on leikkisä tapa työskennellä. Tiian erityinen kyky on nähdä hyvät puolet kaikessa ja kaikessa.

Heli , varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Heli osaa ihmetyttää sekä uusilla että 70- luvun ideoilla. Heli on huumorintajuinen ja idearikas ja hän on rohkea uudistaja. Heli on valtavan osaava ja taitava pedagogi, hän haluaa näyttää ja jakaa osaamistaan. Heli on ammattitaitoinen, energinen, kekseliäs, auttavainen ja hauska. Helillä on aina vauhti päällä.

Irina, päiväkotimme keittiöihme

Irina on rauhallinen, joustava, auttavainen, joustava ja arjen pelastaja. Irina on aivan huikea monitoimikäsi jonka työtä on ihan pakko ihailla! Ilman Irinaan ei homma Vaahteramäessä pyörisi, hän on aina valmiina auttamaan isoja ja pieniä. Irina on sydämellinen, vastuunkantaja joka kohtelee lapsia ja aikuisia kauniisti. Hän näkee, missä apua tarvitaan. Irina on talon sydän.

Lisäksi päiväkodissa käy vaihtelevasti esimerkiksi varhaiskasvatusalan harjoittelijoita.