Päiväkotimme kokeneimmat konkarit ovat viihtyneet talossa sen perustamisesta lähtien. Eläköitymisen myötä joukkoomme on saatu myös reipasta nuorta väkeä.

 

Johanna

Johanna , päiväkodinjohtaja ja varhaiskasvatuksen opettaja

Johanna on rauhallinen, kiinnostunut, ymmärtäväinen ja hän osaa ja ehtii kuunnella myös kesken arjen hulinaa. Hän on empaattinen, helposti lähestyttävä ja lempeä. Johanna on positiivisen pedagogiikan osaaja esimiestaitojensa lisäksi. Johannaa kuvataan sanoilla lämmin, sydämellinen ja tyytyväinen.

 

 

 

Pirjo , varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Pirjo on reilu ja luotettava työkaveri, jos Pirjolta pyytää jotain, voi olla varma että asia tulee hoidettua- eikä aina tarvitse edes pyytää…. Pirjo on tasapuolinen ja antaa kaikille lapsille oman osansa. Hän on tarkka ja reilu ja ahkera.

Pirjo on meidän päiväkodin puuhapete ja lapset sanovat Pirjoa Pirjo-Perjantaiksi Pirjon perjantaiaamujen kunniaksi tekemien tuuletusten vuoksi. Pirjolta löytyy ratkaisu kaikkiin ongelmiin, hän on kannustava, toimelias ja hänellä on aina pilke silmäkulmassa. Pirjo osaa nauraa itselleen. Pirjo saa kaikki leikkimään!

Tiina, varhaiskasvatuksen opettaja

Tiina on hellä ja lempeä ja hän osaa katsoa maailmaa lapsen ja lapsen edun näkökulmasta. Tiina on vahva pedagogi ja jakaa mielellään osaamistaan meille muille. Tiinan musahetkillä on hauskaa ja Tiina innostaa kaikki mukaan musisoimaan.

Tiinalla on lelut ja leikit mielessä. Hän on uskomaton keksintökoneisto, joka hoksaa käyttöä vaikka mille tavaralle ja Tiina penkoo kirpputoreja viikonloppuisin aarrejahdissa.

 

Laura, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Laura on ratkaisukeskeinen, nauravainen ja tarmokas organisoija. Laura on energinen, sydämellinen, toimelias, joustava ja jaksaa kannustaa kaikkia päivästä toiseen. Laura tekee työtä koko sydämellään. Hän on kunniahimoinen ja energinen. Laura osaa tehdä kompromisseja ja luoda mukavaa ilmapiiriä, joka loistaa koko taloon.

 

Tiia on varhaiskasvatuksen lastenhoitaja   (äitiyslomalla)

Tiiaa kuvaillaan sanoilla: innostunut, aito, iloinen, pirtsakka ja energinen. Tiia osaa innoittaa lapsia sekä aikuisia eikä hänen seurassaan ole koskaan tylsää hetkeä. Tiia osaa kannustaa, kehua ja vaatia. Hän on säteilevä, innokas innostaja ja hänellä on leikkisä tapa työskennellä. Tiian erityinen kyky on nähdä hyvät puolet kaikessa ja kaikessa.

 

Heli , varhaiskasvatuksen erityisopettaja

 

Heli osaa ihmetyttää sekä uusilla että 70- luvun ideoilla. Heli on huumorintajuinen ja idearikas ja hän on rohkea uudistaja. Heli on valtavan osaava ja taitava pedagogi, hän haluaa näyttää ja jakaa osaamistaan. Heli on ammattitaitoinen, energinen, kekseliäs, auttavainen ja hauska. Helillä on aina vauhti päällä.

 

 

 

 

Janina, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Janinalla on aina aikaa lapselle. Hän on leikkisä, lempeä ja hellä. Janina on väsymätön uuden etsijä ja aina valmiina kehittämään ja kehittymään. Janina on avulias, ahkera ja lasta lähellä.  Janina on täynnä lämpöä, välittämistä ja aitoa rakkautta suuria ja pieniä ihmisiä kohtaan.

Janinalla on paljon ajatuksia ja visioita toiminnan kehittämiseksi.  

Ida, varhaiskasvatuksen opettaja

Idalla on uusin koulutus takataskussa ja nuorena opena ei kiire minnekään. Idalla on pilke silmäkulmassa ja hauskat hassuttelut. Ida kuuntelee ja tutkii ja hänellä on aina aikaa ottaa syliin.

Ida näkee lapsen ja osaa kauniisti kertoa heistä kaikista.

 

Riikka, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Riikka on ystävällinen. Hän näkee lapsen sydämeen ja vaikka hän käy kaikissa ryhmissämme, hän osaa nähdä jokaisen lapsen tarpeet ja auttaa juuri sillä tavalla kuin tarvitaan. Riikassa asuu ilo.

Riikka osaa kannustaa ja hän on hellä ja huumorintajuinen. Riikka on oikeudenmukainen, hauska ja lämmin.

 

Irina, päiväkotimme keittiöihme

Irina on rauhallinen, joustava, auttavainen, joustava ja arjen pelastaja. Irina on aivan huikea monitoimikäsi jonka työtä on ihan pakko ihailla! Ilman Irinaan ei homma Vaahteramäessä pyörisi, hän on aina valmiina auttamaan isoja ja pieniä. Irina on sydämellinen, vastuunkantaja joka kohtelee lapsia ja aikuisia kauniisti. Hän näkee, missä apua tarvitaan. Irina on talon sydän.

 

Lisäksi päiväkodissa käy vaihtelevasti esimerkiksi sijaisia tarvittaessa, sekä varhaiskasvatusalan harjoittelijoita.