Uusia jäseniä johtokuntaan

Vaahteramäen päiväkotia pyörittää johtokunta joka koostuu vanhojen ja uusien asiakasperheiden vanhemmista, sekä muista asiasta kiinnostuneista ja innostuneista. Eilen johtokuntaan valittiin uudeksi puheenjohtaksi Saara Westerlund ja varapuheenjohtajaksi Emma Pikkarainen. Lisää jäseniä mahtuu vielä mukaan toimintaan! Jos tunnet olevasi luottamustyöhön sopiva ota yhteyttä päiväkodin johtaja Johannaan!

Suomalaista varhaiskasvatusta Romaniaan

Heli ja Johanna Vaahteramäestä ovat lähdössä luennoimaan suomalaisesta varhaiskasvatuksesta opetusalan messuille 20-22.9 Romanian Ploiestiin Fieduun ”Fiesta Education”

25.3 alkaen ruokaa Puolikon keittiöstä

25.3. Vaahteramäen päiväkoti aloittaa yhteistyön Puolikon keittiön kanssa. Hyvän ruoan lisäksi Puolikon keittiö panostaa ympäristöarvoihin; aurinkoenergia, maakaasu ja hiilijalanjäljen hyvittäminen, mikä sopii meidän Vaahteramäkeläisten arvoihin vallan mainiosti :). Lukekaa lisää Puolikon keittiöstä

Isovanhempien päivä 15.2

Lasten isovanhemmat, tai muut tärkeät ihmiset, ovat tervetulleita viettämään kanssamme aamupäivää päiväkotiin.

Vaahteramäen päiväkodin 40 joulujuhlat

Historian lehtien havinaa ja yhtä lailla tuoretta osaamista ja pienten jalkojen ääniä näkyy ja kuuluu Vaahteramäen päiväkodissa. Tänä vuonna joulujuhlien yhteydessä juhlistetaan myös päiväkodin pitkää historiaa. Joulujuhlat vietetään 4.12  kello viiden ja puoli kahdeksan välillä. Tervetuloa omaan tahtiin!

Pikkujoulupuuro 30.11

30.11  kello 7.30-9 on tarjolla tonttupuuroa Vaahteramäen lapsille ja vanhemmille